Varovalne ograje

Ograje iz inox materiala so obstojne in ne potrebujejo zahtevnega dodatnega vzdrževanja. Inox zunanje in notranje ograje na rjavijo, ne trohnijo, ne spreminjajo barve in kar je najpomembnejše ne podležejo vremenskim razmeram.

Na Vašo željo lahko izdelamo ograje različnih dimenzij, oblik, debeline ter kombinacij cevi (vodoravno, navpično, diagonalno,...). Take ograje se tudi lepo dopolnjujejo z lesom in steklom. 

Glede na življenjsko dobo in dolgoročne stroške je nerjaveče jeklo (inox) zelo alternativna in ekonomična izbora materiala. Poleg vseh prednosti, ki Vam jih nudi inox ter varnosti, ki jo nudijo take ograje je zelo pomembno, da vam nudijo lepši dom in estetsko zelo lepo dopolnjujejo zunanjost in notranjost Vašega doma.

Jeklo je vedno v modi, jeklo je vedno sodobno, je material neskončnih možnosti. Zaradi vsestranske uporabnosti ga uporabljamo že stoletja, zaradi izrednih tehničnih lastnosti pa je danes vedno bolj iskan in cenjen material.

Jeklo kot gradbeni material ima lastnosti, ki omogoča optimalne rešitve na področju estetike. Znan je kot material bogatih izraznih možnosti in pomembnih tehničnih lastnosti. Jeklo omogoča uspešne kombinacije z drugimi materiali, predvsem z steklom, kar daje objektom posebno estetsko vrednost.

2024, Japi inženiring
Izdelava spletnih strani: 2digital spletne rešitve